Marja PylvänenMarja Pylvänen

Insinööri, yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti
TMC (Turnaround Management Consultant), yritysten terveyttämiseen erikoistunut asiantuntija


Kokemus

Marja Pylvänen on erityisesti keskisuurten ja pienten yritysten toiminnan tuntija ja osaaja. Hänen taustanaan on pitkä käytännön työkokemus yritysjohdon tehtävissä tulosvastuullisena johtajana eri toimialoilla teollisuudessa ja palvelualoilla sekä monipuolisissa kehittämistehtävissä asiakasyrityksissä. Hänellä on myös useiden vuosien kokemus ELY-keskuksen tuotteistettujen palvelujen sertifioituna asiantuntijana (Tuotto+, Palvelutuotto, Kunto, PK-LTS ja ProStart vuosina 1996-2013)

Osaaminen

Osaaminen kohdistuu liikkeenjohdon ja yritystoiminnan keskeisille alueille kuten kehitys, kasvu, tuottavuus ja yrityksen terveyttäminen. Osaamista täydentää tehokkaiden menetelmien tuntemus sekä TMA-auktorisointi talousvaikeuksiin joutuneen yrityksen pelastamiseksi.

Asiakkaat

Asiakaskunta käsittää pääasiassa keskisuuria teollisuus- ja palveluyrityksiä. Näiden konsultoinnissa painopiste on ollut erityisesti kannattavuuden, tuottavuuden ja tehokkuuden parantamisessa sekä toimintaan liittyvien strategisten ongelmien ratkaisuissa. Myös henkilöstön koulutuksella on toteutuksissa ollut näkyvä osa.